EKIV - Säsongsguide, del 13

241 - Sommarspecial: Att resa
Elisabeth och Thomas fortsätter på temat sommar. Den här veckan pratar de om semester, vad de ska göra på semestern i år och allt runt det. Hej då!


242 - Grannar
Johans semester är slut och han är tillbaka i världens bästa program! Idag får han sällskap av Ylva och Thomas när det ska pratas grannar! Mycket nöje!


243 - Småfrågor, del 1
Nadine! Thomas! Dessa två människor ska vi nu komma närmare! Vi ska ställa små, korta och söta frågor till dem som berättar något om dem som personer. Ännu ett helt nytt sätt att dominera etern för ekiv! Nöje får ni nu!


244 - Att vara osmidig
I ett parallellt universum sitter Thomas, Nadine och Tomas i Svenljunga och pratar om att vara osmidig. Hur tolkar våra vänner ämnet? Vad vill de prata om? Är de glada? Alla dessa svar får ni om ni lyssnar på detta underbara avsnitt av den sämsta podcasten som existerar. Detta avsnitt kan ses som ett kompletterande avsnitt till allas vårt favoritavsnitt 129. Gymnastiska övningar.


245 - Tilltugg
Johan och Thomas pratar chips, popcorn, oliver och ost! Vad är gott? När äts det? Varför vill vi ha det? Allt reds ut, belyses och diskuteras. Hej hopp!


246 - Topp 10, skägg
Topp 10 är tillbaka! Nu i Ylvas regi! Sommarens sista helg och vad passar väl då bättre än att låta 2019 års sommarprao presentera sin alldeles egna topplista!? Johan och Thomas kompletterar med egna tankar och inlägg. Hej hopp!


247 - Att bo på hotell
Johan och Thomas pratar om att bo på hotell. B & B? Vandrarhem? Lyxhotell? Vad gillar dessa personer bäst? Svaren får ni i veckans kvart! Hej då!


248 - Att bo på hotell
Tomas, Thomas och Johan pratar och tjatar om det roligaste de vet, nämligen gammalt skräp. Video Home System! När fick de videobandspelare? Vad spelade de in? Hyrde? Köpte? Ett avsnitt som är ett enda glädjetåg. Hej!


249 - Att gå på auktion
Ylva, Thomas och Johan funderar på hur auktioner har utvecklats de senaste hundra åren. Går de själva på auktioner? Hur ska du bete dig för att vinna en auktion? Tradera? Ebay? Blocket? Är det något att ha? Vad har de själva köpt? Sålt?


250 - Avsnitt 250
Ännu en milstolpe för Sveriges mest fantastiska podcast, nämligen avsnitt 250! Tre oansvariga idioter fattas, föga förvånande, i detta jubileumsavsnitt men Thomas och sommarpraoen Ylva dominerar! En topplista där gamla avsnitt rangordnas står på dagordningen. Vi vill passa på att tacka världens bästa lyssnare! Tack!


251 - Kiosk
Tomas, Johan och Thomas pratar kiosker. Vad ska finnas i en bra kiosk? Vilka kiosker är bäst? Är kiosken påväg tillbaka? Hur dåliga är Pressbyrån och 7-eleven? Allt detta och mycket mer i veckans fantastiska kvart!


252 - Telefonanvändande
Nadine! Tomas! Thomas! Veckans ord! Prat om ett meningslöst ämne! Mer ekiv än så kan det inte bli!!!


253 - Kanelbullensdag 2020
Thomas och Johan är äntligen först med någonting! Ekiv är tidigt ute! För att vara först med kanelbulletest inför nästa år ger vi er här ett gammalt hederligt konsumenttest!Hej och hå!


254 - Att vara förkyld
Tomas, Thomas och Johan pratar om det dagsaktuella ämnet förkylning. Vad är det? Hur beter vi oss när vi är sjuka? Sjukskrivning? Snor? Feber? Hur är det egentligen att vara förkyld? Ingen vet och ingen bryr sig! Hej hej!


255 - Söderort på 80-talet
Världens bästa sommarprao och jazzfarbrorn briljerar! Här tar de två till en riktig smällkaramell och ger er det de är allra bäst på, nämligen prata om sitt älskade södra Stockholm!


256 - Södermanland och Uppland - En recension
Thomas och Johan utvärderar, jämför och recenserar de alltid lika aktuella landskapen Uppland och Södermanland! Eller säger vi Sörmland? Sö’tälje, vad är det? Bo i Boo? Ekiv tar två ordentliga grepp på huvudstadens båda landskap och kastar båda två rakt ner i mattan! Kyss!


257 - Att vara obildad
Tomas, Ylva och Thomas pratar om att vara obildad men i vanlig ordning pratar våra vänner om annat. Vattenfestivalen nämns, Thomas är glad och Tomas slipar sin kniv. Hej då.


258 - Småfrågor 2
Johan ställer småfrågor till Tomas och Thomas! Är det trevligt att brinna upp? Hur var Johans livskris? Varför är Thomas arg? Några av dessa frågor besvaras i veckans avsnitt.


259 - Pepparkastest 2019
Det är återigen advent! Hur firar världens bästa podcast det? Jo, självklart genom att världens bästa sommarprao testar pepparkakor tillsammans med Tomas och Thomas! Nya kakor, nya röster men samma gamla värdelösa resultat.


260 - Svammel om förändringar
Johan och Thomas tar det lite lugnt den här veckan och språkar lite om förändringar i samhället och livet. Trevlig lyssning!