EKIV - Säsongsguide, del 20

376 - Att äta ute
Ylva och Thomas försöker denna vecka att reda ut hur det går till när matgästerna sitter runt kocken samtidigt som kocken lagar mat. Slafs? Spännande? Häftigt? Ingen vet egentligen men det gör ingenting! Samtalet rör sig sedan mot en mer generell diskussion om att äta ute!


377 - Att gräva en grop
Johan och Thomas planerar för att gräva en grop. Budget. Tidsram. Teknik. Utrustning. Matsäck.


378 - Hur sover vi
Ylva och Thomas pratar sömn! Hur sover de? Nattmössa? Våningssäng? Med öppna ögon? Ingen vet svaret på dessa frågor men viss klarhet kring sömn hoppas de nu kunna ge! Mycket nöje!


379 - Attityder
Johan och Thomas funderar på vad attityder är. Hur kan dessa te sig? Hur påverkas omgivningen av olika attityder? Svar på allt rörande detta och massor med mer skoj!


380 - Sommartid del 2
Sommartiden är här igen! Skjut in grillen! Dra ut den igen! Repetera! Ylva och Thomas pratar om sommartid! En favorit i repris fast i ny skrud! Avskaffa eller cementera? Ingen vet. Ingen kan. Ingen vill. Orken tröt men glädjen består!


381 - Att höra sig själv
Ylva och Thomas pratar om hur det är att höra sig själv. Varför är detta så jobbigt? Spela in sig själv, är det trots det kul?


382 - Att bada i badhus igen
Veckans avsnitt är en revansch. Veckans avsnitt är en upprättelse. Veckans avsnitt suddar ut det som orätt har publicerats. Vi minns alla Thomas fruktansvärda solsting i avsnitt 325. Det har nu blivit dags för Thomas och Ylva att redogöra en gång för alla hur det är att bada i badhus!


383 - Att flytta utan bil
Thomas och Johan spekulerar om det kan gå bra att flytta utan flyttbil. Kollektivtrafik? Vagn? Bära lite åt gången?


384 - Kryddor i maten igen
Ylva och Thomas återupplivar det gamla favoritämnet Kryddor i mat. Ett starkt avsnitt för alla starka magar!